tomson Posted March 6, 2018 Report Posted March 6, 2018 Mój pies notorycznie ucieka do sąsiada. Podkopuje się po siatką i przechodzi. Co zakopię to i tak znajdzie inną drogę ucieczki. Nie chce go trzymać w kojcu, bo to mały przyjazny pies. Kto poradzi? Quote
DuzyGrzegorz Posted March 6, 2018 Report Posted March 6, 2018 Zaobserwuj po co ucieka i będziesz wiedział czego mu brakuje. Pozdrawiam! Quote
tomson Posted March 7, 2018 Author Report Posted March 7, 2018 Sąsiad ma owczarka niemieckiego i właśnie do niego. Siedzą sobie razem u niego na schodach. A w tym wszystkim ja sam mam dwa psy-więc towarzystwo mają. Tylko jeden mi ucieka. Quote
Sklep.Mizar.com.pl Posted March 19, 2018 Report Posted March 19, 2018 Czyli brakuje mu towarzystwa i to wszystko, odpowiedź sama się tutaj nasuwa. Może rozwiązaniem będzie kupno drugiego psa, pomyśl o tym. Quote
rolniczka_585 Posted September 14, 2018 Report Posted September 14, 2018 Wczoraj mój pies znów zwiał. Znalazła sobie miejsce, gdzie nie ma pastucha i podkopała się pod ogrodzeniem. Wróciła gruba więc myślę że znów załatwiła jakąś kurę sąsiadowi.... Quote
rolniczka_585 Posted September 14, 2018 Report Posted September 14, 2018 nie dam psa na łańcuch Quote
Recommended Posts