Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mieszkam na wsi koło Konina. Uwielbiam wieś, lasy i pola, uprawy i krzewy. Moja działka jest na tyle mała że nie mam na niej co już robić. Chętnie bezpłatnie mogę odwiedzić kogoś w okolicy. Może się przyda najprostsza pomoc. Mogę pomóc naprawić dach, wykarczować zapuszczoną działkę, odpalić stary traktor, czy pomóc w innych sprawach do których brak chęci czy sił. Oferuję to czysto z przyjemności. Mam 30 lat i uwielbiam starą wieś z dachami z eternitu, starymi drewnianymi płotami. Jeśli chcesz śmiało napisz na forum lub smsa 515297493

• 4 weeks later...
Posted

dzień dobry:)nie do wiary że można znalezć w tych czasach jeszcze takie ogłoszenie:)musisz być dobrym człowiekiem...bardzo potrzebowałabym taką osobę tu na miejscu,niestety jestem przynajmniej godzinę drogi od Ciebie.Kupiłam starą chałupę na wsi,zawsze marzyłam o wsi,o prostocie,ptakach,drzewach,łące....no i mam :)zaśmiecona,zachwaszczona,zarośnięta,zawilgocona,rozpadająca się...dla mnie piękna,dla innych masakra:)nie ma mi kto pomóc...tata nie umie,mąż to tylko facet na papierku który jedynie psuje nerwy no i zostaję tylko ja z moja pracowitością,energią,i fantazja ale przydałby się facet który pomógłby naprawić dach,płot,przyciąłby drzewa,krzaczki albo skosiłby trawę...i wcale by to nie musiałaby być za darmo:)jeżeli kiedykolwiek chciałbyś pomóc w uratowaniu zaniedbanego skrawka ziemi lub starej chałupy to ja zapraszam

• 2 years later...
Posted

Mieszkam na wsi koło Konina. Uwielbiam wieś, lasy i pola, uprawy i krzewy. Moja działka jest na tyle mała że nie mam na niej co już robić. Chętnie bezpłatnie mogę odwiedzić kogoś w okolicy. Może się przyda najprostsza pomoc. Mogę pomóc naprawić dach, wykarczować zapuszczoną działkę, odpalić stary traktor, czy pomóc w innych sprawach do których brak chęci czy sił. Oferuję to czysto z przyjemności. Mam 30 lat i uwielbiam starą wieś z dachami z eternitu, starymi drewnianymi płotami. Jeśli chcesz śmiało napisz na forum lub smsa 515297493