bartek12 Posted March 8, 2018 Report Posted March 8, 2018 Witam wszystkich. Mam pytanie.Gdzie można kupić tablice unijne? Takie informujace o wykorzystaniu środków z projektu? Znacie jakiś sklep w Warszawie ? Quote
DuzyGrzegorz Posted March 8, 2018 Report Posted March 8, 2018 Jakie unijne? Te środki nam się po prostu należą na podstawie Traktatu. Za naszą składkę, zanasz obszar celny, za wprowadzenia fatalnego dla naszej gospodarki prawa unijnego i za wiele innych spraw. To tak jakbyś pracodawcy co miesiąc stawiał tablicę że dostałeś od niego wynagrodzenie. To jakiś absurd. Pozdrawiam! Robert ;-) 1 Quote
Monk Posted March 9, 2018 Report Posted March 9, 2018 Powiedziałbym tutaj,że tablice takie można kupić w sklepach BHP. Z drugiej strony pewnie chcesz nadrukować ją informacjami jakie sam posiadasz. Skontaktuj się z tą firmą:http://tioman.pl/pl/subcategory/city-information-board-and-panels Tablic unijnych tam nie zamawiałem, ale widzę,że mają tam coś takiego. Robiłem natomiast zamówienie na tablice reklamowe. Jakość moim zdaniem ok. Quote
Robert ;-) Posted March 9, 2018 Report Posted March 9, 2018 Każdy popiera , penwie że się należą a i tak nas doją Quote
Recommended Posts