Jump to content

Recommended Posts

Posted

czosnek oczywiście nasz krajowy z pewnego żródła, (niestety gówniany import jest w obrocie i sprzedają jako nasz ), ząbek nie więcej rozgnieść , nałożyć na wcześniej posmarowaną grubo masłem kromkę , dobrze posolić , poczekać z 15cie minut by się anilina wytworzyła i smacznego. Oczywiście nie brać żadnych antybiotyków przy czosnku a masełko jest osłoną zołądka. Sam uprawiam go przemysłowo ,nie każdy lubi jego zapach , ale zapewniam cię że nikt  w domu nie choruje . Kromeczka na dzień jest wystarczająca. :)

Posted

czosnek oczywiście nasz krajowy z pewnego żródła, (niestety gówniany import jest w obrocie i sprzedają jako nasz ), ząbek nie więcej rozgnieść , nałożyć na wcześniej posmarowaną grubo masłem kromkę , dobrze posolić , poczekać z 15cie minut by się anilina wytworzyła i smacznego. Oczywiście nie brać żadnych antybiotyków przy czosnku a masełko jest osłoną zołądka. Sam uprawiam go przemysłowo ,nie każdy lubi jego zapach , ale zapewniam cię że nikt  w domu nie choruje . Kromeczka na dzień jest wystarczająca. :)

 

A jak odróżnić nasze krajowe od zagranicznych? 

Posted

chętnie bym ci odsprzedał , ale zostało mi tylko na własny użytek , a jak chcesz kupić to wrzuć na OLX  i zadzwoń do kogoś kto ma wiosennego JARUSA , i powiedz że do sadzenia ma być, 

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...