mati251 Posted March 19, 2018 Report Posted March 19, 2018 Witam jestem nowy na tym forum i mam małe pytanko. Czy taki amortyzator do tura https://www.olx.pl/oferta/amortyzator-tur-akumulator-hydrauliczny-ladowacz-czolowy-wysylka-0zl-CID757-IDcWOh7.html#9bf056ae19będzie można zamontować do trolla, a jeśli idzie to zamontować to osoby które to zrobiły bardzo bym prosił aby napisały w komentarzu jak i w którym miejscu to zamontowały. Quote
ali Posted March 19, 2018 Report Posted March 19, 2018 luknij gdzie jest w turze zamocowany i sam wyciągniesz wnioski Quote
DuzyGrzegorz Posted March 19, 2018 Report Posted March 19, 2018 Taki akumulator zabezpiecza jeden układ czyli jeden siłownik. Chyba w TROLL-u jest zbędny gdyż ten pracuje stacjonarnie. Lepiej dobierz odpowiedni olej. Pozdrawiam! Quote
mariusz031992 Posted February 3, 2019 Report Posted February 3, 2019 Witam. Czy zawory na każdym z siłowników są wymagane przy tej maszynie? Według mnie ruchy przez te zawory amortyzujące (które są na każdym z siłowników) są opóźnione na każdej z sekcji Quote
Recommended Posts