Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 10 months later...
Posted
Szczerze mówiąc od dawna zastanawiałam się czy nie skorzystać z internetu. Chciałabym założyć sklep online i tam właśnie sprzedawać produkty z fermy. Co o tym sądzicie? Jednak najpierw chciałabym zapytać o marketing i ogólną reklamę w internecie. Jak do tego podejść i przede wszystkim jak prowadzić stronę internetową? Czy jeśli będę posiadała sklep to muszę mieć landing page?
Posted

Czy produkujesz tyle towarów żeby zakładać sklep internetowy i zatrudnić marketingowca? ;)  może zamiast tego lepiej zainwestować w rozwój gospodarstwa eko, jak będziesz miał dobre produkty klienci sami przyjdą, jeden drugiemu powie i zobaczysz... Możesz jakieś olx, pchi targ itp... 

Moja ciocia jak na swój wiek rozpoczęła sprzedaż jaj, nie ma internetu w ogóle się na tym nie zna, i klienci sami z miasta na wieś do niej przyjeżdżają, niektórych musi z kwitkiem z powrotem odesłać bo ma też stałych odbiorców dla których zawsze jaja musi mieć przygotowane :)

Posted
mimo wszystko uważam że 70 gr. za jajko wiejskie to zdecydowanie zamało, ale poczekajmy w przeciągu 2 lat żywność drastycznie podrożeje. miasto w końcu zacznie płacić za żywność a nie prześcigać się w domach, samochodach, wczasach egzotycznych.
Posted

Ja nie mam kur, ale sąsiad ma niezłe stadko. Wszystko sprzedaje w mieście po 0,7 gr/1 szt. problemu nie ma żadnego. Wszystko schodzi. 

0,7 grosza czy 0,7 złotego ? ,myślę ze złotego to daje 7 zł za 10sztuk,u mnie po tyle się sprzedają.

Posted

No tak butelka wody w promocji 1 zł (1,5 litra), ale to pewnie lana prosto z kranu w cale nie taka zdrowa jak  mówią i piszą, to pewnie butelka i jej wyprodukowanie są więcej warte.