kolejarz Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 Witam, czy tu będzie ktoś pomagał, udzielał porad przy wypełnianiu wniosku obszarowego? Quote
Vademecum Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 tu to puki co ty kolego wiesz najwięcej, ja to wolałbym by ogłosili że system padł i przyjmują papierową wersję. w arimr będą pomagać a jeszcze masz terenowe ośrodki doradcze. Quote
kolejarz Posted March 27, 2018 Author Posted March 27, 2018 Gdzie ci wspaniali doradcy, DuzyGrzegorz, Vademecum, Robert1983 którzy wiedzieli wszystko o wszystkim. Ja powiem tylko, że zalogować się da tylko dalej do wniosku przycisk kontynuuj nie reaguje? A dostęp do aplikacji mam z konta wcześniejszego z CK IRZ. Quote
Vademecum Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 w arimr kolego. Mnie sie nie udało nawet zalogować. Quote
kolejarz Posted March 27, 2018 Author Posted March 27, 2018 Ale nie takiej porady chciałem szanowny Vademecum. Ci tam mówią, że wszystko działa na 100 %. Tu też jakby nikogo nic nie interesowało albo są przestraszeni by coś pisać. Wśród znajomych rolników mówią, że jeszcze nie składali bo się obawiają kontroli. Quote
Vademecum Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 masz racje, mnie to nie interesuje. Wole odżałować pare stów i niech doradca działa. Nie stać mnie na błędy przy moim wniosku. Nawet nie wiem co i gdzie posieje na tą chwile. Quote
Recommended Posts