Monk Posted April 5, 2018 Report Posted April 5, 2018 Jak się zapatrujecie na takie rozwiązanie? Czy ktoś z Was może zrezygnował z brodzika w łazience I jak się to sprawdza? Quote
rolniczka_585 Posted April 5, 2018 Report Posted April 5, 2018 Masz na myśli same płytki? Też miałam dylemat. W końcu wybraliśmy brodzik. A co mnie do tego przekonało po pierwsze trzeba umieć to dobrze zrobić, po drugie koszt odpływu jest porównywalny do brodzika, po trzecie wypłukują się fugi. Quote
bartek12 Posted April 5, 2018 Report Posted April 5, 2018 A bardzo dobrze. Wiele osób obawia sie tego czy taka kabina będzie szczelna i wygodna. Jednak na dole jest delikatny spad, dobry system odprowadzania wody. Tak wiec nic się nie wydostaje. Poza tym łatwiej jest ja na pewno doczyścić z racji tego,że nie ma brodzika, który dla przykładu mógłby się zakamienić. Sporo kabin dostosowanych do projektu bez brodzika ma firma Deante. Na przykład coś takiego: Quote
tomson Posted April 6, 2018 Report Posted April 6, 2018 tylko i wyłącznie brodzik. Jeśli będziesz dbał to na pewno nie zajdzie kamieniem. A fugi jak pisała rolniczka wypłukują się. Quote
Renia Posted May 9, 2018 Report Posted May 9, 2018 JA mimo wszystko chętnie przetestowałabym kabinę bez brodzika. Wygląda fajnie i o ile mniej czyszczenia... Quote
Recommended Posts