agataoleszczuk Posted April 5, 2018 Report Posted April 5, 2018 Dzień dobry !Pomagamy odzyskać pieniądze na koszt dłużnika!Potrzebujesz pomocy?Zadzwoń: 661 668 617! Quote
ali Posted April 5, 2018 Report Posted April 5, 2018 ciekaw jestem jak, komornik nie daje rady , a tu jeszcze na koszt dłużnika Quote
agataoleszczuk Posted April 6, 2018 Author Report Posted April 6, 2018 ciekaw jestem jak, komornik nie daje rady , a tu jeszcze na koszt dłużnikaSkuteczność komorników jest bardzo niska. Średnio na poziomie 15%. Skuteczność windykacji na poziomie 80%. Pozdrawiam Quote
Vademecum Posted April 6, 2018 Report Posted April 6, 2018 zawsze jest na koszt dłużnika, problem w tym czy dłużnik jest wypłacalny-osiągalny. Quote
agataoleszczuk Posted April 6, 2018 Author Report Posted April 6, 2018 zawsze jest na koszt dłużnika, problem w tym czy dłużnik jest wypłacalny-osiągalny.Chętnie sprawdzimy. Mamy na tyle odwagi żeby się przyznać że czegoś nie potrafimy zrobić. Jednak jest dużo sposobów na to żeby zweryfikować czy można ściągnąć pieniądze z dłużnika. Quote
ali Posted April 7, 2018 Report Posted April 7, 2018 o ile mi wiadomo , mój dłużnik nie ma nic na siebie Quote
DuzyGrzegorz Posted April 7, 2018 Report Posted April 7, 2018 Skuteczność komorników jest bardzo niska. Średnio na poziomie 15%. Skuteczność windykacji na poziomie 80%. Pozdrawiam80% skuteczności a długi są wykupywane przez firmy windykacyjne po 5% wartości. Czy ja wyglądam na takiego naiwnego? Takiej skuteczności to nie miała nawet mafia mimo obcinania palców a czasami i głowy. Pozdrawiam! Misiek1994 1 Quote
stephan Posted April 11, 2018 Report Posted April 11, 2018 Komornicy mają uruchomić portal, coś jak allegro na którym będzie można licytować przedmioty zajęte przez komorników, podczas zajęć. Będą to przedmioty od jakiś drobnych, ale wartościowych rzeczy po samochody i inne dobra.Moim zdaniem dobry pomysł - ktoś ma długi, to musi je spłacić.O długach, dłużnikach i możliwościach ściągnięcia długu można poczytać np tutaj: http://www.finanovacash.pl/forum/ Jak gdyby po deszczu pojawiają sie też portale na których można kupić dług. Quote
Misiek1994 Posted April 16, 2018 Report Posted April 16, 2018 Takie firmy windykacyjne to mają prostą zasadę - uprzykrzać życie, telefonami, listami i próbować wymusić na kimś zgodę na ugodę Niektórę są tak zidiociałe, że przykładowo dzwonią do mnie co tydzień z innego numer i chcą rozmawiać z jakimś gościem, którego na oczy nie widziałem , ani nawet nie kojarzę nazwiska Na początku starałem się tym cepom wytłumaczyć że mają zły numer, ale im nie przegada, debile i tyle Teraz jak dzwonią, pogadam, zapytam jak życie, czy nie chcą kupić trumny itp Quote
Recommended Posts