OTVARTA Posted April 25, 2018 Report Posted April 25, 2018 Cześć, jeśli szukacie oszczędności, to sprawdźcie ofertę nowego operatora telefonicznego. OTVARTA jest przeznaczona dla wszystkich tych, którzy chcą płacić np. 13,99 zł miesięcznie za nielimitowane rozmowy z klientami. To polski, stawiający na tradycję operator, pragnący wspomóc wszystkich Polaków. Sprawdźcie naszą stronę internetową. Pozdrawiamy Quote
czesiek888 Posted April 26, 2018 Report Posted April 26, 2018 Najlepsze oszczędności to te trzymane w skarpetach Quote
Vademecum Posted April 26, 2018 Report Posted April 26, 2018 najlepsze to te w ziemi i nie mam na myśli - pod ziemią Quote
yasminka Posted October 25, 2018 Report Posted October 25, 2018 popieram - Otvarta to bardzo dobry operator sama przeniosłam do nich numer jakieś 2 miesiące temu. Wybrałam umowę nonlimit i abonament za 17,99 zł miesięcznie. Mam nielimitowane rozmowy i smsy do wszystkich sieci i aż 6 gb internetu do wykorzystania. Quote
Vademecum Posted October 25, 2018 Report Posted October 25, 2018 nadwyraz przekonywujące, od kogoś z jednym postem. Quote
Recommended Posts