admin Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 Jak już pewnie większośc zauważyła mamy nowego moderatora - został nim Rolnik570. Od dziś również do kolegi możecie zwracac się z pomysłami i problemami dotyczącymi treści forum. Tak więc WITAMY MODERATORA!!!!!!!!!! Quote
rolnik570 Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 Również witam wszystkich użytkowników i administratora Quote
Marcin Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 Pozdro dla moda. Mam nadzieję że nie będzie zbyt srogi??? :) Quote
rolnik570 Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 No wiesz...to się okaże Jak na forum będzie kulturka i spokój to problemów nie będzie:) gorzej jak tego nie będzie Quote
ursus c -355 Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 witam kolege i gratuluje nowej posady na naszym forum POZDRAWIAM WSZYTKICH NA FORUM Quote
mazarus16 Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 pozdrawiam moderatora i wszystkich na forum:D Quote
Agronom Posted June 24, 2009 Report Posted June 24, 2009 A ja chciałbym złożyć skargę na moda, czy wy wogóle wiecie od czego jest Moderator, on ma się zajmować przerde wszystkim poprawianiem błędów, bo ja czytam posty niektórych użytkowników to aż mi się płakać chce. wyrazy typu: fszystko, chej, chektarów, kupici, zefie85, dobże, teras są niedopuszczalne. A tu widać jest wyjątek. Przykładowa wypowiedź: User Krzysiek (ekspert) neszyh stronah nikt nie sieje rzepaku są zasłabe gleby a jedyną cukrownie w regjonie zamknięto niewiadomo dlaczego finasowo stała dobrze. wszyscy są nastawieni na hodowle krowy lub świnie Tłumaczneszyh - w naszychstronah - stronachzasłabe- za słaberegjonie - rejonie/regionieniewiadomo - niewiadomofinasowo - finansowo Jeżeli obecny Mod się nie wyrabia proponuję jeszcze jednego.I dawać ostrzeżenia za błedy. Tylko nie że od razu tylko najpierw upomnieć tych którzy nagminnie robią błędy jeżeli się nie poprawią to ostrzeżenie itd. Quote
rolnik570 Posted June 24, 2009 Report Posted June 24, 2009 Ok dzięki @Agronom postaram się coś z tym zrobić chociaż nie ukrywam,że ktoś do pomocy by się przydał. Bo nie zawsze mam czas żeby tu wejść. Quote
Recommended Posts