Marcin war-maz Posted May 13, 2018 Report Posted May 13, 2018 Witam wszystkich jestem tutaj nowy , dopiero co zaczynam gospodarzyć , mam duży problem z pszenica wygląda masakrycznie po zabiegu . Zrobiłem mieszankę 5 substancji i opryskalem ja po kilku dniach pole zaczęło sie zmieniać z zielonego ba żółty prawdopodobnie przypalilem jakimś opryskiem , proszę pomóżcie , jakimi srodkami można ja uratować i czy mieliście podobne sytuacje , z gory dziekuje Quote
Vademecum Posted May 13, 2018 Report Posted May 13, 2018 jak zrobiłeś mixturke to możesz tylko patrzeć. jak masz mało to nigdy nic nie mieszaj !!! ciekawe co tam namieszałeś ? generalnie 5 środków to ciężko dobrać i zmieszać. Quote
Marcin war-maz Posted May 13, 2018 Author Report Posted May 13, 2018 Ale nie robiłem według siebie tylko znajomy kolega i on identycznie robi dlatedo mi powiedział jak zrobić prawdo podobnie to mogła być temperatura nie ta Quote
Vademecum Posted May 13, 2018 Report Posted May 13, 2018 to nigdy więcej nie mieszaj, chyba że masz ze 100 ha albo więcej Quote
Recommended Posts