karolrzs Posted January 14, 2012 Report Posted January 14, 2012 Witam. W związku z niedogodnościami jakie wynikają z konstrukcji mojej obory zacząłem się zastanawiać nad zakupem "przecinaka do bel" W internecie znalazłem następująca ofertę firmy ARS dzwoniłem do nich. Rozmawiałem z kilkoma rolnikami, którzy kupili te maszyny. Przez telefon każdy z nich był zadowolony, ale na wszelki wypadek chciałbym poznać Wasze opinie i doświadczenia. Może ktoś używał takiej maszyny?? Quote
Ojciec Posted January 15, 2012 Report Posted January 15, 2012 strona jest niedostępna prosimy o poprawny link. Quote
karolrzs Posted January 17, 2012 Author Report Posted January 17, 2012 poprawny adres:agrotrader.pl/94307/przecinak_do_bel__ars Quote
Ojciec Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 Mam jeszcze kilka pytań. Czym chcesz ten wycinak ciągać? możesz wjechać do obory? Masz kiszonkę z kukurydzy? Quote
karolrzs Posted January 20, 2012 Author Report Posted January 20, 2012 ten przecinak służy do rozdrabniania belów sianokiszonki. producent mówi ze c330 daje sobie z nim rade. a oprócz c330 nic mi do obory nie wejdzie Quote
Ojciec Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 wątpię w to że c 330 da radę jeżeli producent powoli ci go przetestować tym że ciągnikiem i uda ci się rozciąć ją na pół to fajnie możesz zaryzykować ja osobiście polecał bym ci wycinak do kiszonki sąsiad ma wybiera nim kukurydzę z pryzmy przetnie także belę lecz c 330 nie poradzi sobie z tym u niego chodzi Jumz ok 70 km Quote
maaariuszzz123 Posted March 1, 2012 Report Posted March 1, 2012 Witam. Mowiles ze dzwoniles po rolnikach. Ja chce cos takiego sam zrobic. Mam prosbe napisal bys mi numer do kogos kto podal by mi wymiary takiej maszyny.bo dzwonilem do przedstawiciela i nie chce mi nic dokladnie powiedziec Quote
Recommended Posts