Brandir Posted July 13, 2018 Report Posted July 13, 2018 Cześć. Kompletnie nie wiem, gdzie szukać, może będzie mi w stanie coś polecić. A mianowicie szukam wyszukiwarki połączeń autobusowych Polska-Niemcy. Quote
rolniczka_585 Posted July 16, 2018 Report Posted July 16, 2018 próbowałeś przez e-podróżnik, albo na stronie polski bus coś w tym stylu można na prawdę tanio znaleźć Quote
Brandir Posted July 16, 2018 Author Report Posted July 16, 2018 Cześć. Kompletnie nie wiem, gdzie szukać, może będzie mi w stanie coś polecić. A mianowicie szukam wyszukiwarki połączeń autobusowych Polska-Niemcy. Poszukam czegoś przez https://flotea.pl/busy/door-to-door-od-drzwi-do-drzwi/przewozy-osob-polska-niemcy/ Quote
kolejarz Posted July 17, 2018 Report Posted July 17, 2018 Pytaj w każdym mieście powiatowym jest autobus do Belgii przez Niemcy przynajmniej raz w tygodniu. Quote
kolejarz Posted July 17, 2018 Report Posted July 17, 2018 Pytaj w każdym mieście powiatowym jest autobus do Belgii przez Niemcy przynajmniej raz w tygodniu.busbelgia.eubusholandia.eu Quote
Recommended Posts