mirekjakubik Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 Witam wszystkich bardzo serdecznie Quote
topolka Posted November 27, 2018 Posted November 27, 2018 Witam wszystkich, rolniczka z dolnośląskiego Quote
limertom Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 WitamJestem Tomek ,jestem Modern Farmerem ,dzierżawie plantacje w Meksyku, i zajmuje sie poszukiwaniem ziaren z przed 50lat lub starszychPozdrawiam serdecznie Quote
Sołtys Michał Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 Witam . Mam na imię Michał, miesza=kam w dolnośląskim, parę kilometrów o Wrocławia. Ziemię odziedziczyłem . Jestem , mieszczuchem w drugim pokoleniu. Wykształcenie wyższe, ale niestety nie rolnicze. Całe życie w mieście. A teraz powoli zmieniam to. Doświadczenie małe. Poza znajomością użytkowania koni. Czysto hobbystycznie i rekreacja. Uczę się dopiero. Za błędy przepraszam. Tak samo jak za ignorancję znajomości tematów. Pewnie większości. I to chyba tyle.... Quote
Vademecum Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 witaj, w końcu ktoś nowy w temacie Pozdrawiam Quote
Sołtys Michał Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 Zdecydowanie nowy, zielony jak ta trawka na wiosnę. Ale będem się uczył... Quote
maciej_os Posted December 20, 2018 Posted December 20, 2018 Cześć jestem Maciej i mam nadzieję że znajdę z Wami wspólny temat. Pozdrawiam z Podlaskiego. Quote
Recommended Posts