mirekjakubik Posted November 24, 2018 Report Posted November 24, 2018 Witam wszystkich bardzo serdecznie Quote
topolka Posted November 27, 2018 Report Posted November 27, 2018 Witam wszystkich, rolniczka z dolnośląskiego Quote
limertom Posted December 2, 2018 Report Posted December 2, 2018 WitamJestem Tomek ,jestem Modern Farmerem ,dzierżawie plantacje w Meksyku, i zajmuje sie poszukiwaniem ziaren z przed 50lat lub starszychPozdrawiam serdecznie Quote
michal3444 Posted December 3, 2018 Report Posted December 3, 2018 Witam wszystkich bardzo serdecznie Quote
Sołtys Michał Posted December 11, 2018 Report Posted December 11, 2018 Witam . Mam na imię Michał, miesza=kam w dolnośląskim, parę kilometrów o Wrocławia. Ziemię odziedziczyłem . Jestem , mieszczuchem w drugim pokoleniu. Wykształcenie wyższe, ale niestety nie rolnicze. Całe życie w mieście. A teraz powoli zmieniam to. Doświadczenie małe. Poza znajomością użytkowania koni. Czysto hobbystycznie i rekreacja. Uczę się dopiero. Za błędy przepraszam. Tak samo jak za ignorancję znajomości tematów. Pewnie większości. I to chyba tyle.... Quote
Vademecum Posted December 11, 2018 Report Posted December 11, 2018 witaj, w końcu ktoś nowy w temacie Pozdrawiam Quote
Sołtys Michał Posted December 11, 2018 Report Posted December 11, 2018 Zdecydowanie nowy, zielony jak ta trawka na wiosnę. Ale będem się uczył... Quote
maciej_os Posted December 20, 2018 Report Posted December 20, 2018 Cześć jestem Maciej i mam nadzieję że znajdę z Wami wspólny temat. Pozdrawiam z Podlaskiego. Quote
Recommended Posts