edek Posted September 12, 2018 Report Posted September 12, 2018 Zastanawiam się na kupnem lampy na muchy, czy może lepiej 'zadekować okna" moskitierami ? bo można zamówić siatki przeciw ptakom ale wtedy wiadomo mucha przeleci.i pytanie : jaki środek do dezynfekcji stosujecie w płynie ?Poza tym czy mogę sobie kupić myjkę Karcher i mały opryskiwacz ręczny czy tylko myjkę ? Quote
rolniczka_585 Posted September 12, 2018 Report Posted September 12, 2018 Co do owadów - to warto zrobić moskitiery. Środek do dezynfekcji zdecydowanie virkon w proszku, ewentualnie rapicid w płynie. Jeśli będziesz miał na fakturze jedno i drugie myślę że mogą się przyczepić Quote
rolniczka_585 Posted September 13, 2018 Report Posted September 13, 2018 Dlaczego niektóre ARiMR nie przyjmują faktur bez pieczątki i podpisu. Mamy prawo europejskie i nie ma takiej konieczności. Kto z Was się spotkał z sytuacją odmową przyjęcia wniosku ? Quote
stephan Posted September 18, 2018 Report Posted September 18, 2018 Dlaczego niektóre ARiMR nie przyjmują faktur bez pieczątki i podpisu. Mamy prawo europejskie i nie ma takiej konieczności. Kto z Was się spotkał z sytuacją odmową przyjęcia wniosku ? To wynika z nadgorliwości, z takiego nielogicznego sposobu postępowania. Myślę, że gdybyś powołał się na odpowiedni przepis, to wrzuciliby na luz. Quote
rolniczka_585 Posted September 18, 2018 Report Posted September 18, 2018 drażnią mnie takie sytuacje...ale niestety urzędnik to urzędnik Quote
Recommended Posts