senhauerrei Posted September 14, 2018 Report Posted September 14, 2018 Hej,Potrzebuję do końca przyszłego tygodnia zakupić mikroskop stereoskopowy. Szczerze kogoś polecacie? Do kogo mam się z głosić w sprawie kupna?Dzięki z góry! Quote
senhauerrei Posted September 17, 2018 Author Report Posted September 17, 2018 Hej,Potrzebuję do końca przyszłego tygodnia zakupić mikroskop stereoskopowy. Szczerze kogoś polecacie? Do kogo mam się z głosić w sprawie kupna?Dzięki z góry! Zna ktoś? : https://diolut.pl/mikroskop-stereoskopowy-cyfrowy-usb-c-45_366.html Quote
DuzyGrzegorz Posted September 17, 2018 Report Posted September 17, 2018 Wg mnie mikroskop służy do obserwacji obiektów lub szczegółów obiektów nie widocznych gołym okiem, a do kupowania. To tak trochę jak z traktorem. Traktor też nie służy do orki, siewu czy jakiejkolwiek uprawy a trzeba go kupić i to dostosowany do oczekiwań. Napisz co oczekujesz od mikroskopu a może coś doradzę. Pozdrawiam! Quote
Recommended Posts