TomekGonziak Posted September 18, 2018 Report Posted September 18, 2018 Witajcie,Szybkie, zwięzłe pytanko - gdzie zakupię lampę z lupą powiększającą?Szukam firmy, która posiada doświadczenie w ich sprzedaży. Liczę tylko na ich solidność! Quote
DuzyGrzegorz Posted September 18, 2018 Report Posted September 18, 2018 Takie lampy różnią się w zależności od przeznaczenia i żadna firma nie sprzedaje wszystkich rodzajów. Ja swoją kupowałem do elektroniki w sklepie zajmującym się sprzedażą części elektronicznych. Do warsztatu mechanicznego nie mam takiej lampy gdyż używam endoskopu. Pozdrawiam! Quote
TomekGonziak Posted September 25, 2018 Author Report Posted September 25, 2018 Witajcie,Szybkie, zwięzłe pytanko - gdzie zakupię lampę z lupą powiększającą?Szukam firmy, która posiada doświadczenie w ich sprzedaży. Liczę tylko na ich solidność! Czytałem dużo pozytywnych opinii o: https://diolut.pl/lampa-z-lupa-powiekszajaca-c-45_235.html Quote
Recommended Posts