Monk Posted September 23, 2018 Report Posted September 23, 2018 Cześć. Z jakimi torbami chodzicie na co dzień Z plecakami czy może z aktówkami? Szukam czegoś nieobciachowego ale w czym mógłbym zmieścić najważniejsze rzeczy Quote
Vademecum Posted September 23, 2018 Report Posted September 23, 2018 zależy jakie rzeczy ? ile ? Ja mam przy sobie telefon , karte płatniczą, dowód i prawko i to mieści mi sie w kieszeni Jak wysiadam z auta to mam w rękach kluczyki i telefon troche to uciążliwe ale w małym miasteczku udaje się podjechać niemal pod drzwi urzędu czy sklepu. Quote
crazy333 Posted September 24, 2018 Report Posted September 24, 2018 U mnie wystarczy nerka właśnie na portfel telefon karty, jeśli mam ze sobą jakieś dokumenty mam do tego teczkę, jakoś tak nie jestem nauczony do noszenia torby jako facet.. Quote
bartek12 Posted September 24, 2018 Report Posted September 24, 2018 Sam nie przepadam na co dzień za nerkami.Nie wyglądaja zbyt elegancko. No chyba,ze uprawia sie sport. Taka nerka spisuje sie wtedy dobrze. A tao jaką torbę powinieneś sobie kupic zalezy od tegoile masz rzeczy do noszeniajaki fundusz chcesz na nią przeznaczycoraz od tego jaki jest Twój styl ubierania się Proponuję zajrzeć sobie tutaj:https://sklep-torebki.pl/blog/blog/2018/08/29/torba-meska-na-uczelnie-wybieramy-torbe-dla-studenta/- na stronie jest przegląd męskich toreb, jakie mozesz wybrać dla siebie. Quote
tomcio112 Posted September 25, 2018 Report Posted September 25, 2018 Ja mam po prostu plecak na plecy najwygodniejszy i dużo rzeczy pomieszczę Quote
rolniczka_585 Posted September 26, 2018 Report Posted September 26, 2018 nerka pasuje do typowo sportowego stylu. Mój mąż nosi ją np. na wyjazdach. Tak na co dzień raczej nie. Z toreb fajne są w w wittchen np. https://www.wittchen.com/torba,p7083496#883876Ale tak na prawdę wszystko zależy od Twojego stylu Quote
tomcio112 Posted September 26, 2018 Report Posted September 26, 2018 Dużo zależy też od wykonywanej pracy wiadomo jakiś prawnik nie będzie biegał z plecakiem na plecach tylko musi mieć dobrze wyglądającą torbę Quote
Vademecum Posted September 26, 2018 Report Posted September 26, 2018 ja myślałem, że to forum rolników a nie prawników. Quote
rolniczka_585 Posted September 26, 2018 Report Posted September 26, 2018 a co rolnik prawnikiem być nie może ;p mój mąż na co dzień rolnik ale na wyjścia zupełnie zmienia image Quote
Vademecum Posted September 26, 2018 Report Posted September 26, 2018 jeśli co, to prawnik rolnikiem Quote
Recommended Posts