potem123rol Posted September 26, 2018 Report Posted September 26, 2018 Hej. Zbliżają się imieniny mojego szwagra i chcę zakupić dla niego coś do robienia różnego rodzaju alkoholi. Nie znam się na tym w ogóle, ale myślę, że jeśli delikatnie podpytam to znajdę coś na internecie żeby zamówić. Macie jakiś sklep, który z całą pewnością możecie polecić? Quote
czesiek888 Posted October 3, 2018 Report Posted October 3, 2018 Podstawowe pytanie: co lubi pić szwagier? jakie ma zainteresowania? Może te dwie rzeczy można jakoś połączyć... Quote
suxel Posted October 27, 2018 Report Posted October 27, 2018 Nie ma uniwersalnego zestawu do alkoholi, wino robi się inaczej, piwo inaczej a bimberek jeszcze inaczej. Musisz zdecydować się na jeden alkohol. Quote
tomcio112 Posted October 29, 2018 Report Posted October 29, 2018 Możesz podzielić się co w końcu kupiłeś? Sam niedługo będę coś musiał zakupić dla teścia.. pomyślałem od jakimś fajnym zestawem do whisky za barek a dokłądniej fajne szklanki, do tego pojemnik do lodu oraz oczywiście butelkę dobrego markowego whisky Quote
rolniczka_585 Posted October 29, 2018 Report Posted October 29, 2018 mój mąż cieszył się z miodu pitnego w dzbanku z kieliszkami w tym samym stylu. Quote
Recommended Posts