januszgrzyb Posted September 26, 2018 Report Posted September 26, 2018 Hej. Jestem z małej miejscowości i jakiś czas temu otworzyłem aptekę, do której jak na razie dociera niewielka ilość klientów. Chciałbym to właśnie poprawić, ponieważ więcej mam strat niż zysków. Dlatego myślałem by zareklamować je poprzez bilbordy bo podobno one dosyć dobrze są odbierane poprzez ludzi. Co myslicie? Quote
DuzyGrzegorz Posted September 26, 2018 Report Posted September 26, 2018 Wiele mógłbym Ci napisać o "praktykach sieci aptecznych". Pomysł jest dobry tylko czy faktycznie są pacjenci? Pozdrawiam! Quote
rolniczka_585 Posted September 27, 2018 Report Posted September 27, 2018 U mnie na wsi też otworzyli aptekę w sierpniu. Dla mnie strzał w 10! Mieszkamy ze starszą osobą i wszelkie lekarstwa i rzeczy pielęgnacyjne kupuję na miejscu w normalnych cenach (porównywalne z aptekami typu stylowa, prima). Nie wiem czy przy Twoim ośrodku zdrowia jest apteka, ale może warto tam spróbować powiesić ogłoszenie, ulotki ? Quote
Vademecum Posted September 27, 2018 Report Posted September 27, 2018 kiedyś był bum na apteki, przedszkola a teraz jest bum na ich zwijanie Quote
crazy333 Posted September 27, 2018 Report Posted September 27, 2018 U mnie przy ośrodku jest apteka, ale niestety ceny z kosmosu... oczywiście chodzi o lekarstwa zakupywane bez recepty. Dlatego bardziej opłaca się dojechać to 10 km do kolejnej i zapłacić mniejszą kwotę, bez porównania. Ale oczywiście apteka przy ośrodku ma dużo klientów, starszy ludzie od razu idą do niej bo przecież nie będą gdzieś jeździć... Quote
januszgrzyb Posted October 3, 2018 Author Report Posted October 3, 2018 znalazłem http://nim.com.pl/ co myslciie? Quote
Recommended Posts