Skocz do zawartości

Zdjęcie

apteka

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 januszgrzyb

januszgrzyb

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 3 postów

Napisano 26 wrzesień 2018 - 19:20

Hej. Jestem z małej miejscowości i jakiś czas temu otworzyłem aptekę, do której jak na razie dociera niewielka ilość klientów. Chciałbym to właśnie poprawić, ponieważ więcej mam strat niż zysków. Dlatego myślałem by zareklamować je poprzez bilbordy bo podobno one dosyć dobrze są odbierane poprzez ludzi. Co myslicie?

•  

• 0

#2 DuzyGrzegorz

DuzyGrzegorz

V.I.P

• Użytkownik
  • 3603 postów

Napisano 26 wrzesień 2018 - 20:30

Wiele mógłbym Ci napisać o "praktykach sieci aptecznych". Pomysł jest dobry tylko czy faktycznie są pacjenci? Pozdrawiam!

• 0

#3 rolniczka_585

rolniczka_585

Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 412 postów

Napisano 27 wrzesień 2018 - 06:49

U mnie na wsi też otworzyli aptekę w sierpniu. Dla mnie strzał w 10! Mieszkamy ze starszą osobą i wszelkie lekarstwa i rzeczy pielęgnacyjne kupuję na miejscu w normalnych cenach (porównywalne z aptekami typu stylowa, prima). Nie wiem czy przy Twoim ośrodku zdrowia jest apteka, ale może warto tam spróbować powiesić ogłoszenie, ulotki ? 

• 0

#4 Vademecum

Vademecum

V.I.P

• Użytkownik
  • 8630 postów

Napisano 27 wrzesień 2018 - 07:14

kiedyś był bum na apteki, przedszkola a teraz jest bum na ich zwijanie
  • 0

#5 crazy333

crazy333

Farmer

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 383 postów

Napisano 27 wrzesień 2018 - 07:37

U mnie przy ośrodku jest apteka, ale niestety ceny z kosmosu... oczywiście chodzi o lekarstwa zakupywane bez recepty. Dlatego bardziej opłaca się dojechać to 10 km do kolejnej i zapłacić mniejszą kwotę, bez porównania. Ale oczywiście apteka przy ośrodku ma dużo klientów, starszy ludzie od razu idą do niej bo przecież nie będą gdzieś jeździć...

• 0

#6 januszgrzyb

januszgrzyb

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 3 postów

Napisano 03 październik 2018 - 19:08

znalazłem http://nim.com.pl/ co myslciie?

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych