Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hej. Jestem z małej miejscowości i jakiś czas temu otworzyłem aptekę, do której jak na razie dociera niewielka ilość klientów. Chciałbym to właśnie poprawić, ponieważ więcej mam strat niż zysków. Dlatego myślałem by zareklamować je poprzez bilbordy bo podobno one dosyć dobrze są odbierane poprzez ludzi. Co myslicie?

•  
Posted

U mnie na wsi też otworzyli aptekę w sierpniu. Dla mnie strzał w 10! Mieszkamy ze starszą osobą i wszelkie lekarstwa i rzeczy pielęgnacyjne kupuję na miejscu w normalnych cenach (porównywalne z aptekami typu stylowa, prima). Nie wiem czy przy Twoim ośrodku zdrowia jest apteka, ale może warto tam spróbować powiesić ogłoszenie, ulotki ? 

Posted

U mnie przy ośrodku jest apteka, ale niestety ceny z kosmosu... oczywiście chodzi o lekarstwa zakupywane bez recepty. Dlatego bardziej opłaca się dojechać to 10 km do kolejnej i zapłacić mniejszą kwotę, bez porównania. Ale oczywiście apteka przy ośrodku ma dużo klientów, starszy ludzie od razu idą do niej bo przecież nie będą gdzieś jeździć...