Jump to content

Recommended Posts

Posted
niestety nie działa ja mam z sokółki i też bardzo żałuje ze ją kupiłem ja na jego miejscu bym poszukał używanej takiej do 5 lat bo on zapewne na zwrotu bierze sprzęt a sprzęt do 5 lat także mozna odliczyć.
Posted

Nie porównywać Sipmy z famarolem kochani !!!

prasa 80 tys czy to taka tania ??? no nie wiem :P

3 znajomych mają te prasy po 4-5 lat ; ) są bardzo zadowoleni ; )

Sipma posztuje 40 - 50 tys zalezy jaka ;P To jest szajs ;P bo tutaj tez mają ;P

A na JD czy Inna mnie nie stać ;P nie mam tyle ha zeby mi się opłacało kupować prasy za 200 tys ; )

Posted
Ja szanuje wybór każdego miedzy innymi twój. Twój wybór twoja kasa. Ja osobiście nigdy nie maiłem styczności z taka prasą. Ale za to miałem styczność z innymi maszynami tej firmy i porównując je do firm maszyn np kunh, lemken itp widzę znaczną różnice, nie tylko w konstrukcji ale i w efekcie jaki te maszyny zostawiają po sobie. Osobiście gdybym miał kupować sprzęt na pewno nie były by to polskie sprzęty. Życzę Ci dużo ukręconych balocików i oby ci się sprawowała jak najlepiej :)
Posted

;P

a ta sokółki to lipna firma ;P i tania ;P

zgadza się lipna ale żebym wiedział to 6 lat temu to bym nie kupił mogłem kupić 4 letnio Welger za podobną cenę co wtedy kosztowała nowa z sokółki nie wiedziałem wtedy jeszcze co to jest polski sprzęt.