bartek12 Posted October 2, 2018 Report Posted October 2, 2018 Polecicie jakąś?Chodzi tutaj o zakup suplementów..... Quote
Monk Posted October 2, 2018 Report Posted October 2, 2018 Polecam aptekę Cefarm:https://www.cefarm24.pl Mają dobre promocje - szczególnie warto jest zajrzeć sobie do działu z końcówkami serii bo dzięki temu można kupić sobie leki czy kosmetyki z krótszym terminem przydatności do użycia, ale ceny są obniżone o ponad 70% w przypadku wielu produktówSpory wybór suplementów i leków Oraz szybka wysyłka ( jest darmowa przy wiekszych zamówieniach) Aczkolwiek warto jest sobie oczywiście porównać to co zamawiasz cenowo z innymi aptekami Quote
komor Posted October 3, 2018 Report Posted October 3, 2018 w przypadku leków ja wolę nie ryzykować z krótszymi terminami. Kupuję w normalnych aptekach. Jakoś handel internetowy leków mi nie pasuje Quote
Vademecum Posted October 3, 2018 Report Posted October 3, 2018 taniej jest nie chorować a wtedy niema znaczenia termin ważności Quote
sandzia111 Posted October 3, 2018 Report Posted October 3, 2018 Ja od roku dokonuję zakupów właśnie w internetowych aptekach, oczywiście chodzi o jakieś leki przeciwbólowe, witaminy, suplementy diety, tabletki na zgage itd. to czego używamy na co dzień.I na prawdę trzeba porównywać ceny bo na bieżąco apteki zmieniają ofertę Quote
komor Posted October 3, 2018 Report Posted October 3, 2018 Ja leczę się na bieżąco - miód, sok malinowy, sok z porzeczki, cytryna. Żona narobiła i dba naturalnie Quote
Vademecum Posted October 3, 2018 Report Posted October 3, 2018 ja wiosną byłem ostatnio w aptece w związku z zapaleniem płuc ( nie chcieli mnie w szpitalu bo za dobrze wyglądałem) A przedostatnio to córce po szczepionke pare lat temu. Kiedyś ludzie nie korzystali z tych farmaceutycznych dobrodziejstw i dobrze było, osobiście jestem wrogiem tego co w aptekach co nie znaczy że nie skorzystam w krytycznych sytuacjach.Żyjmy naturalnie, nie tylko z swojego ogródka i do apteki.... Quote
MichałTrzmiel Posted May 27, 2019 Report Posted May 27, 2019 Trzeba porównywać ceny konkretnych produktów w różnych aptekach internetowych. Wybrać kilka i sprawdzić. Quote
Vademecum Posted May 28, 2019 Report Posted May 28, 2019 tanio, w internecie - leczyć się ? Nie rozumiesz swojego motto... Quote
Recommended Posts