Skocz do zawartości

Zdjęcie

Film Kler kto był

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
24 odpowiedzi w tym temacie

#21 Sołtys Michał

Sołtys Michał

V.I.P

• Użytkownik
  • 1007 postów

Napisano 15 styczeń 2019 - 22:35

W takim, że przynajmniej próbują coś zrobić. Napisałeś, że nie jest lepiej, więc zadałem pytanie za jakiej partii było lepiej jeśli teraz jest tak samo?Przeczytaj mój post. Według mnie teraz coś zaczyna się dziać. Wtedy były tylko obietnice bez pokrycia. Gdzie jest lepiej? Choćby w sprawie odszkodowań za poniesione straty w czasie suszy, interwencja w sprawie skupu nadprodukcji owoców. Pozyskali na to pieniądze z Unii.

• 0

#22 Sołtys Michał

Sołtys Michał

V.I.P

• Użytkownik
  • 1007 postów

Napisano 15 styczeń 2019 - 23:08

A swoją droga stadnina w Janowie istniej i nie grozi jej upadek. Jakoś dziwnie natomiast nie ma już stadnin w Rzecznej, Posadowie, Pępowie, Żołędnicy, Kadynach,  stad ogierów w Braniewie, Kwidzyniu, Klikowej. jakoś nie zniknęły za rządów Pisu. Sytuacja w Janowie jest podawana jako przykład marnotrawstwa Pisu, ale nie wspomina się o innych upadłych tego typu gospodarstwach. pamięć wybiórcza. Janów istnieje, tamte obiekty już nie. Zapotrzebowanie oczywiście juz nie te co kiedyś. Ale tez oprócz Janowa jest dobrze prosperująca stadnina w Michałowie i stado w Białce. Nie mówiąć o prywatnych hodowlach, których jest sporo. 

• 0

#23 Bogumil

Bogumil

Użytkownik

• Użytkownik
  • PipPip
  • 79 postów

Napisano 28 marzec 2019 - 20:50

Jeszcze nie, czekam jak będzie w TVP1, po wiadomościach :)

• 0

#24 mil12q

mil12q

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 3 postów

Napisano 24 listopad 2019 - 11:49

@Bogumil

hehe dobre :D

@topic

Ogladalem, z nudy można obejrzeć :D

• 0

#25 123Kuba

123Kuba

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 3 postów

Napisano 29 listopad 2019 - 07:15

Nie byłem i nie wiem czy pójdę szczególnie jeśli jest taki mocny jak "Tylko niemów nikomu" Sekielskich.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych