ninus00 Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 Cześć. Chcemy z mężem kupić naszym rodzicom pakiet hotelowy w Zakopanem. Może moglibyście polecić mi jakiś hotel spa w Zakopanem, miejsce, gdzie coś takiego mogłabym kupić? proszę o pomoc! Quote
Vademecum Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 idź do jakiego kolwiek biura podróży a i w internecie jest mnóstwo propozycji , ogłoszeń. Samo zakopane jest przereklamowane, Popatrz na białkę tatrzańską, bukowine tatrz. corną góre. Polecam termy w Bukowinie tatrz. Quote
sandzia111 Posted October 5, 2018 Posted October 5, 2018 Musisz szukać i przeglądać oferty, cały czas są promocje, można znaleźć coś fajnego za małe pieniądze Quote
komor Posted October 5, 2018 Posted October 5, 2018 ja polecam miejscowości okoliczne nie samo centrum Zakopanego, w którym nie odpoczniesz. Co do SPA nie wiem jacy są Twoi rodzice, ale moich ucieszyłby jednorazowy wypad na termy a poza tym pewnie chodziliby po górach, dolinach. Quote
rolniczka_585 Posted October 5, 2018 Posted October 5, 2018 my jesteśmy w zakochani w Murzasichle. Od dziecka tam jeździłam, a teraz wracam ze swoją rodziną. Quote
ninus00 Posted October 6, 2018 Author Posted October 6, 2018 Znalazłem taki hotel spa w Zakopanem, co sądzicie? Quote
Vademecum Posted October 6, 2018 Posted October 6, 2018 co kto lubi ale to ścisłe centrum, wolałbym na uboczu Quote
Recommended Posts