zabekprk Posted October 8, 2018 Report Posted October 8, 2018 Mam na myśli odzież zarówno używaną na co dzień, na wyjazdy, spotkania rodzinne, bardziej oficjalne wydarzenia itd. Jak to u was wygląda? Pytam, bo u mnie zwykle jest z tym pewien problem - przede wszystkim z rozmiarówką, zwykle zbyt małą. Quote
komor Posted October 8, 2018 Report Posted October 8, 2018 na co dzień w tym w czym wygodnie, teraz u mnie są to ogrodniczki bo po plecach przy robocie nie zawiewa. Wiadomo przy robocie musi być ciepło, wygodnie. Quote
Halifaxx Posted October 9, 2018 Report Posted October 9, 2018 Przy robocie, to wiadomo że musi być ciepło, praktycznie i wygodnie....Ogrodniczki dobra opcja. Moim zdaniem dobrą, bo praktyczną i wygodną opcją są też kombinezony męskie.Coś takiego jak tutaj poniżej: Do chodzenia na co dzień, to chyba jeansy. Tylko w trochę większej rozmiarówce, wygodniejsze typu https://tombigo.pl/kategoria/spodnie-jeansyChodzi o to, aby nie krępowały ruchów i były wygodne i praktyczne. Quote
Recommended Posts