Adams Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Witam:exclamation:Przeglądając ten dział często jestem zły na tematy wcale z nim nie związane jeżeli chcecie zapytać np ,, Ile kosztują nawozy'' to wpisujcie to w dział ,, PRODUKCJA ROŚLINNA''. Nie zaśmiecajmy tego działu niepotrzebnymi tematami.Ludzie przeglądający ten dział chcą coś KUPIĆ lub SPRZEDAĆ tylko. Quote
przemo137 Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Ogólnie na forum panuje rozp%$#$^% a moderatora nie widziałem kto nim jest ? Quote
Adams Posted January 24, 2012 Author Report Posted January 24, 2012 Ogólnie na forum panuje rozp%$#$^% a moderatora nie widziałem kto nim jest ? Chyba ,,rox'' i ,,rolnik570'' Quote
edwin Posted January 29, 2012 Report Posted January 29, 2012 Ogólnie na forum panuje rozp%$#$^% a moderatora nie widziałem kto nim jest ? Chyba ' date=',rox'' i ,,rolnik570''[/quote'] Nie no aż tak źle nie jest, a właśnie przeczytałem, że przybyło moderatora. Jak podał admin2 jest nim teraz użytkownik o wdzięcznym nicku: Miki. Quote
Recommended Posts