Wyrolowani Posted October 30, 2018 Report Posted October 30, 2018 ale dalej nie wiemy w jakiej procedurze to szło ,chyba że to tajemnica Quote
gebels Posted October 30, 2018 Author Report Posted October 30, 2018 Wznowienie granic jest jasno napisane w wcześniejszych postach Quote
Wyrolowani Posted October 30, 2018 Report Posted October 30, 2018 faktycznie coś wspominałeś o odkopanych(.........) , czyli granica była można powiedzieć prawna nie wiem co ma z tym wspólnego granica na gruncie skoro można by domniemywać że ta prawna znajdowała się nie w jej miejscu szczególnie jeżeli to było wznowienie granic Quote
gebels Posted October 31, 2018 Author Report Posted October 31, 2018 Dziękuje wszystkim za pomoc i wskazówki -serdecznie pozdrawiam Quote
rolniczka_585 Posted October 31, 2018 Report Posted October 31, 2018 dobrze że tak się to rozwiązało Quote
Vademecum Posted October 31, 2018 Report Posted October 31, 2018 i po myśli, bo mogło to by sie ciągnąć latami w sądzie. chłop dostał za swoje jak to mówi moja córka Quote
rafaello3 Posted November 1, 2018 Report Posted November 1, 2018 U mnie jest postępowanie w toku z geodetą .Odnowienie granic trwa dwa lata i dalej szuka znaków . Quote
Wyrolowani Posted November 3, 2018 Report Posted November 3, 2018 jak widzicie każda sprawa jest inna, cieszę się że nie złamałam prawa broniąc istniejącej granicy Quote
kych Posted March 12, 2019 Report Posted March 12, 2019 Witam, jeśli potrzeba porządnego geodetę od tematów prawnych to polecam firmę geodezyjną GeoPoziom. Wykonuje wszelkie rodzaje prac od wznowienia znaków granicznych poprzez połączenia działek i podziały nieruchomości, ustalenia przebiegu granic, utrwalenia znakami granicznymi na gruncieGeodezja w Poznaniu i okolicach jaką prezentuje ta firma, jest na najwyższym poziomie. Kontakt:605-105-889email:biuro@geopoziom.com Quote
Recommended Posts