edek Posted October 27, 2018 Report Posted October 27, 2018 Znajomy mi zaoferował sprzedaż ciągnika Case 745 lx, 1986. rok z przednim tuzem i WOM-em (obecnie odłączony) z przednim napędem.Niestety mało wiem o tego typu ciągnikach.Jak wygląda awaryjność tych modeli, dostęp i cena części.Poproszę też o ogólne informacje o tym ciągniku, które mi pomogą podjąć decyzję... Quote
Vademecum Posted October 27, 2018 Report Posted October 27, 2018 ponad 30 lat, dej se spokuj. Nikt ci nie zagwarantuje że sie sypnie skrzynia, albo przedni napęd i naprawa wyjdzie cie tyle co ciągnik a części pewnie nie dostaniesz nowych tylko grzebanie w rozbiórkach. Nie szukaj ciągnika wśrud tych które już ktoś dobił i chce sie pozbyć. Z lat 80 - tych możesz przebierać w ursusach a nie wynalazkach do których prawie nic nie dostaniesz Quote
edek Posted October 28, 2018 Author Report Posted October 28, 2018 ponad 30 lat, dej se spokuj. Nikt ci nie zagwarantuje że sie sypnie skrzynia, albo przedni napęd i naprawa wyjdzie cie tyle co ciągnik a części pewnie nie dostaniesz nowych tylko grzebanie w rozbiórkach. Nie szukaj ciągnika wśrud tych które już ktoś dobił i chce sie pozbyć.Z lat 80 - tych możesz przebierać w ursusach a nie wynalazkach do których prawie nic nie dostanieszdzięki Quote
Recommended Posts