Mycie kompleks Posted October 31, 2018 Report Posted October 31, 2018 Programowalny sterownik RFID UNIQUE do dowolnego pojazdu mechanicznego Ciągniki Ładowarki Samochody Skuteczna blokada RFID jako uzupełnienie zabezpieczenia antykradzieżowego umożliwiająca blokadę trzech obwodów elektrycznych: pompy paliwowej,zapłonu oraz rozruchu. Banalnie prosta obsługa ograniczona tylko do potwierdzenia brelokiem do ukrytej anteny i po sprawie. Nie spełnienie tych warunków przezbraja sterownik a co za tym idzie : Po odliczeniu czasu ok. 50 sek wysyła sygnały ostrzeżenia a po ich zakończeniu blokuje system. W każdej chwili czynność tą można przerwać zbliżając brelok do anteny. Przezbrojenia można dokonać również przez otwarcie dzwi i pojazdu. Ewentualnie (opcja) usiąść na siedzeniu. Zawsze jednak trzeba to potwierdzić brelokiem RFID.Układ programowalny za pomocą stacyjki-po skończonej jeździe lub pracy wyłączamy zapłon,ponownie go załączamy i wyłączamy. Po zaprogramowanym czasie układ rozłączy trzy obwody,zapali się dioda LED. Sprzęt jest zablokowany. Odłączenie i ponowne załączenie akumulatora nie zmienia stanu blokad. Brak możliwości uruchomienia pomimo że komputer pokładowy testuje obody i nie widzi błedu-silnik wciąż się nie uruchamia. Pulsująca dioda LED sygnalizuję stan blokady w pozostałych przypadkach dioda ta nie świeci.W zestawie: Sterownik głowny RFID UNIQUE z wiązką przewodów,karta zbliżeniowa RFID UNIQUE do programowania i dodawania breloków, oraz breloki zbliżeniowe jako klucze dostępu.Produkcja własna objęta gwarancją 10 lat.Do tej pory zostało uzbrojonych 49 pojazdów własnie w te o to zabezpieczenie.BEZ BRELOKA ZBLIŻENIOWEGO POJAZD NIE ZOSTANIE URUCHOMIONY!!Więc jeżeli chcesz aby Twój pojazd stał bezpiecznie to skontaktuj się z nami a powiemy Ci o wszystkich szczegółach. Info: 605 745 894 501 323 601 Quote
Vademecum Posted October 31, 2018 Report Posted October 31, 2018 no, przeczytałem antykorozyjne i to mnie zainteresowało bo moim pojazdom bardziej korozja zagraża niż osoby niepowołane. Quote
Mycie kompleks Posted October 31, 2018 Author Report Posted October 31, 2018 no, przeczytałem antykorozyjne i to mnie zainteresowało bo moim pojazdom bardziej korozja zagraża niż osoby niepowołane.Na korozję polecam kolego Hammerite Quote
Recommended Posts