Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam!

Mam okazję za atrakcyjną cenę kupić New Hollanda T6010. Co sądzicie o tym ciągniku? Dużo pali? Miałby przeważnie jeździć z turem np. podwozić bele do szopy. A gdy nadchodzi potrzeba zdejmuję tur i śmigam na pole np. orać czy ten New Holland sprawdzi się w takiej roli?

Posted
Napisz coś więcej o tym ciągniku, który rok, cena, wyposażenie ;) Jeśli ciągnik ma sprzęgło w kąpieli olejowej to nie był by to zły wybór ale jeśli Nh posiada zwykłe sprzęgło oszczędził bym sobie kłopotów i do ładowacza wybrał ciągnik z sprzęgłem w oleju ;) Inna spraw z pługiem, napisz jaki miał by ciągać bo 100Km do 4 obracanej to troszkę mało.
Posted

mam do wybrania tur do new Hollanda 115km lub do NH 80km poracie mi :-/

Ja bym wybrał do NH 115 koni jest droższy i podniesie twój prestiż stojąc w ogródku. Napisz o co ci dokładnie chodzi a nie napiszesz ze potrzebujesz tura i to wszystko.

Posted
pewnie chodzi mu do którego ciągnika ma założyć ładowacz ;)Ja bym zakładał do mniejszego bo bardziej zwinny i promień zawracania mniejszy. Ale też bym się zastanowił jak wyposażone są te ciągniki?
  • 2 weeks later...