ApparatusKot Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 Cześć!Za parę tygodni moja żona będzie obchodziła 45 urodziny na tę okazję chciałbym zakupić jej jakiś fajny, zaskakujący prezent. Polecicie mi coś? Quote
sandzia111 Posted November 16, 2018 Posted November 16, 2018 Na pewno ucieszy się z bukietu ulubionych kwiatów Niekoniecznie 45 sztuk, wiadomo to dość spory wydatek, ale pamiętaj że liczy się gest i pamięć, myślę że jak zaprosisz ją jeszcze na jakąś kolacje będzie bardzo zadowolona Quote
rolniczka_585 Posted November 16, 2018 Posted November 16, 2018 przejmij jej obowiązki w tym dniu, ugotuj obiad na pewno będzie zadowolona Quote
ali Posted November 16, 2018 Posted November 16, 2018 Jasne., pranie sprzątanie potem obiad jej ugotować i jeszcze lekcje wieczorem odrobić to na pewno będzie zadowolona to tak z jednej strony wygląda, a z drugiej jak okiem sięgnąć to same wdowy w niezłym stanie. trochę źartobliwie to wyszło Quote
ApparatusKot Posted November 18, 2018 Author Posted November 18, 2018 Cześć!Za parę tygodni moja żona będzie obchodziła 45 urodziny na tę okazję chciałbym zakupić jej jakiś fajny, zaskakujący prezent. Polecicie mi coś? Znajomi polecili mi https://www.murrano.pl/co o tym sądzicie? Quote
kubusjettaII Posted November 18, 2018 Posted November 18, 2018 ja swojej żonie dla przykładu na 15 rocznicę ślubu kupiłem bransoletę z Pandory i 3 charmsy do tego... Quote
Recommended Posts