Monk Posted November 18, 2018 Report Posted November 18, 2018 W jakim banku macie konto firmowe?I czy ogólnie sobie chwalicie? Quote
Vademecum Posted November 18, 2018 Report Posted November 18, 2018 dlaczego firmowe ? ja mam konto w getin online, ogólne i dla gospodarstwa. Nie jestem na vacie i dobrze mi z tym. Konto mam ponad 10 lat i za nic nie płace. Ostatnio placówka namawia mnie na konto w getin banku również wszystko za fri. dodam że w online bankomaty za fri tylko euronet i coś tam jeszcze. Przelewy w tym samym dniu i to jest pozycja, czego niema w polskich bankach.Polskie banki są najgorsze pod każdym względem. 2 lata temu jako że jestem klientem Wia-Lan a firma wspułpracuje z CA (crediagricola) założyłem tam konto i od kopa dostałem kredyt odnawialny na 110 tysi ( co wynika z obrotów) Płace tylko odsetki od tego co wykorzystam jakieś 3% w skali roku. Jednak przelewy potrafią iść nawet 3 dni. Dlatego posługuje się getinem , nieraz w sklepie płaciłem przelewem przez bankowość internetową i kasa była od razu. Dziś karta płatnicza getin banku i telefon to podstawa w rozliczeniach dla mnie. Quote
DuzyGrzegorz Posted November 18, 2018 Report Posted November 18, 2018 Napisz jeszcze Kolego o wadach takiego rozwiązania. Pozdrawiam! Quote
ali Posted November 18, 2018 Report Posted November 18, 2018 z bankami jest podobnie jak z sieciami komórkowymi , oferty drobnymi szczególami się różnią, ważny by było pod ręką Quote
Recommended Posts