Jump to content

Recommended Posts

• 3 months later...
Posted

Prezent na rocznicę powinien być wyjątkowy, to szczególna okazja by dać coś oryginalnego i romantycznego. Na Twoim miejscu kupiłabym żonie perfumy z jakiejś fajnej znanej marki. Ja np. używam od długiego czasu https://neness.pl/perfumy/h-b. Neness to duża internetowa okazja. Przejrzyj sobie jakie mają perfumy i kosmetyki, które ucieszą każdą kobietę. 

• 2 months later...
Posted

Ja bym niewiastę zabrał w jakąś romantyczną podróż , albo w jakiejś interesujące la Was obojga miejsce. Tak żeby pobyć razem tylko. Perfumy rzecz dobra, ale trzeba znać dobrze gust niewiasty. Jako chłop przyznam się, że jestem w tym raczej kiepsko zorientowany. Mówię tylko, że mi się podoba lub nie zapach. 

• 2 months later...
Posted

Zależy co żona lubi jak już jesteście po ślubie na pewno ją znasz :) czy lubi jakieś złotka i świecidełka czy wystarczy jej po prostu Twoja obecność, jeśli to drugie to jakieś ładne kwiaty wcale nie musi być ogromny bukiet, i potem zabierz ją na kolacje tam gdzie lubi :) Razem spędzony czas jest lepszy niż najdroższy prezent :) Ale tak jak mówię zalezy co lubi, ja wole tą drugą opcję :)

• 1 month later...
Posted

Biżuteria to dobra opcja prezentowa o ile żona nosi biżuterię. Polecam wcześniej jednak zorientować się czy dana biżuteria rzeczywiście jej się spodoba. Tak abys był na 100% przekonany, ze będzie to dobra opcja. Z doświadczenia wiem, ze my mężczyźni miewamy zupelnie inne gusta niż kobiety i to co nam sie spodoba niekoniecznie będzie się podobało jej.

Ze swojej strony polecam zastanowić się jeszcze nad podarowaniem jej bransoletki Pandory, dzięki temu znacznie ułatwisz sobie robienie prezentów dla niej w przyszłości:

https://pl.pandora.net/pl/prezenty/okazja/rocznica/

Proponuję na początku kupić bransoletkę plus jedną czy dwie zawieszki. Potem na różne okazje będziesz mógł kupować po prostu zawieszki do bransoletki.

P1090899.png

• 1 year later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dobre,dobre

A ja to powiem tak... W zależności od znaku zodiaku, jednej kobiecie sprawi przyjemność błyskotka innej wypad na gokarty... Jeszcze innej nowy robot kuchenny...