bogumilz Posted November 22, 2018 Report Posted November 22, 2018 Witam, Posiadam ciągnik Ursus C-362 z 1986 roku.Padła mi pompa hydrauliczna.Pompa ta znajduje się z przodu ciągnika. Musze ją wymienić i teraz zastanawiam się co bedzie lepszym rozwiązaniem zamontowac nową pompę z przodu jak w oryginale czy może kupić pompę wzmocnioną o większym przepływie i zamontowac w tylnym moście jak w 360`tce ??? dziękuję za doradę Quote
Vademecum Posted November 22, 2018 Report Posted November 22, 2018 więcej niż troche roboty, chyba lepiej jak w oryginale Quote
Robert ;-) Posted November 22, 2018 Report Posted November 22, 2018 A ja bym wolał pod filtrem, masz hydraulike zawsze a w zwykłej 60tce po sprzęgle już pompa się zatrzymuje , w c362 w oryginale jest pod filtrem tak mi się bynajmniej wydaje Quote
Vademecum Posted November 22, 2018 Report Posted November 22, 2018 a to prawda że po wciśnięciu drugiego stopnia sprzęgła hydraulika zdycha Quote
Recommended Posts