admin Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 Nadszedł czas aby rozruszać to forum. Najbardziej zależy nam aby zebrać tu informację, które będą pomocne w codziennej pracy. Stawiamy na jakość!!! Dlatego ogłaszamy akcję: użytkownicy, którzy napiszą 100 postów automatycznie zostaną przeniesieni do grupy ekspert, otrzymają kolorowy nick i otrzymają 5 punktów reputacji. użytkownicy, którzy założą wątek popularny tzn. musi on zebrać przynajmniej 20 odpowiedzi otrzymają 3 punkty reputacji.Warunek: wątek założony w działach: Porozmawiajmy o rolnictwie i Nasze gospodarstwo Punkty i zmiana kolorów nastąpi raz w tygodniu. Czyli maksymalnie można dostać 8pkt:) Zapraszamy do udziału w rozmowach!!! Quote
ursus c -355 Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 o to popieram dobry pomysły z tym kolorem i reputacją Quote
rolnik570 Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 Ja tylko dodam,że posty muszą być na temat oraz odpowiedzi muszą być jakoś uzasadnione.Nie wystarczy krótka odpowiedź np. jak ktoś chce się poradzić co ma kupić to nie wystarczy w odpowiedzi napisać-weź tego,trzeba to jakoś uzasadnić dlaczego akurat ten:) To ma być po to żeby nie nabijać bezsensownie postów. Quote
admin Posted March 13, 2009 Author Report Posted March 13, 2009 Dziś pierwszy użytkownik: krzysiek przeszedł do grupy ekspert, otrzymał kolorowy nick i 5 pkt reputacji od ekipy forum. Gratuluje i mam nadzieję na dalszy czynny udział w życiu forum. Quote
Adams Posted January 8, 2012 Report Posted January 8, 2012 Ciekawy pomysł z tymi kolorami.Ale rolnik570 ma racje wątki muszą być na temat.Mnie denerwują osoby które się rejestrują po to aby napisać 1 post.Jeżeli chcą raz na rok wejść na forum to niech piszą jako goście. A nie zaśmiecają forum. Quote
Recommended Posts