Janusz Kępka Posted January 7, 2019 Report Posted January 7, 2019 Kurła panie zaszczel tego ptaka Quote
gk21 Posted January 7, 2019 Report Posted January 7, 2019 za odstrzał jastrzębia grozi do 2 lat więzienia, więc lepiej nie ryzykować i szukać bardziej humanitarnych rozwiązań Quote
Bogdan86 Posted April 8, 2019 Report Posted April 8, 2019 Własnie... wiec lepiej się nie narażać tylko poszukać dobrego rozwiązania. Ja zwiększyłem moją hodowle i zamówiłem w firmie Wesstron budowę specjalnego ogrodzenia dla kur, które chroni przez lisami,kunami i innym zwierzętami. Trochę to trwało bo było to na specjalne zamówienie ale dało radę to zrobić. Quote
tomcio112 Posted April 9, 2019 Report Posted April 9, 2019 Specjalne zamówienie czyli jakie? Jakie elementy masz tam specjalne? Różniące się od zwykłego ogrodzenia? Quote
crazy333 Posted May 17, 2019 Report Posted May 17, 2019 No tak to zwykła reklama kolega nawet nie raczył odpisać ... a chwalić to się umie Quote
Recommended Posts