Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam serdecznie,

Postanowiłem pozostawić po sobie jakiś ślad ponieważ pracując w branży bankowej zdaję sobie sprawę iż rolnicy to najlepsi biznesmeni.

Często jednak brakuje kontaktu doradcy finansowego z klientem i rolnicy biorą kredyty w Bankach Spółdzielczych, które to dają kredyt pod hipotekę, lub pod zastaw ziemi. Mój Bank tego nie oczekuje.

Ja nie oferuję chwilówki, a oferuję wsparcie finansowe do 450 tys. złotych przy oprocentowaniu od 4,5% w tym prowizja wynosi 0%, w zaufanym polskim banku. Oprocentowanie zależne jest od zdolności kredytowych jednak że większość wypłaconych kredytów nie przekraczała 5%.

Bardzo serdecznie zapraszam do kontaktu pod numerem telefonu 791421321. 

Pozdrawiam, Doradca Klienta Paweł Zalewski. 

Posted

W BGŻ proponują mi 60 tysi na 0,5 % .Prowizji 0%.

Proszę Pana, żaden bank nie da panu 0,5% oprocentowania bez konieczności zabezpieczenia. Jeśli weźmie pan kredyt pod hipotekę bądź pod zastaw ziemi gwarantuję że kiedy tylko przysłowiowo powinie się noga Bank zrobi wszystko żeby zarobić, tj.zabrać ziemię. Znam takie przypadki i jest możliwość pomocy takim ludziom, sam pomagałem jednemu przedsiębiorcy wyjść z takiej sytuacji. Jest to możliwe ale to długa droga. Jesteśmy jedynym Bankiem, który w tej chwili pomaga finansowo rolnikom na dowolny cel. 

Posted

Ja mam bardzo złe doświadczenia z polskimi bankami, nikt mnie nie przekona nawet do prowadzenia rachunku w polskim banku. Pozdrawiam.

Polski nie oznacza gorszy, nie jesteśmy Bankiem spółdzielczym i widniejemy w rankingach na pierwszych 3 miejscach, jeżeli chodzi o konta osobiste, konta oszczędnościowe oraz kredyty firmowe i gotówkowe. Gwarantuję 

Posted

Proszę Pana, żaden bank nie da panu 0,5% oprocentowania bez konieczności zabezpieczenia. Jeśli weźmie pan kredyt pod hipotekę bądź pod zastaw ziemi gwarantuję że kiedy tylko przysłowiowo powinie się noga Bank zrobi wszystko żeby zarobić, tj.zabrać ziemię. Znam takie przypadki i jest możliwość pomocy takim ludziom, sam pomagałem jednemu przedsiębiorcy wyjść z takiej sytuacji. Jest to możliwe ale to długa droga. Jesteśmy jedynym Bankiem, który w tej chwili pomaga finansowo rolnikom na dowolny cel. 

Tak się składa ,że jestem dobrej sytuacji finansowej i nie muszę brać wyżej wymienionej pożyczki .To jest tylko propozycja .Pożyczka nie jest objęta żadnym zastawem .