Ulven Posted December 25, 2018 Report Posted December 25, 2018 Witam wszystkich Zamierzam zakupić opryskiwacz, który rocznie będzie pracował na areale 14ha. Zastanawiam się nad czterema producentami: -Brandi -Promar Złotki -Biardzki -Jar-Met Chciałbym się dowiedzieć co nieco o tych producentach czy polecacie, jak z awaryjnością. Pojemność jaką chce zakupić to 400 litrów. Poniżej wklejam link do aukcji: https://allegro.pl/oferta/opryskiwacz-polowy-zawieszany-biardzki-promar-7684397966 Dziękuje z góry za odpowiedzi. Ulven Quote
prometeusz Posted December 25, 2018 Report Posted December 25, 2018 Ja mam Biardzkiego zawieszanego 400 litrów już kilka lat i poza małą awarią w pompie nie mogę narzekać. Jak masz możliwość to weź z głowicami obrotowymi. Fajna sprawa, chyba, że nie używasz rsm-u to nie ma sensu Quote
Vademecum Posted December 25, 2018 Report Posted December 25, 2018 wszystko taka sama rzepa, wybierz taki który ma najsolidniejszą belke polową rozkładaną do tyłu a nie do góry. Podałeś link do zakończonej aukcji, maszyny niema. DuzyGrzegorz 1 Quote
ali Posted December 26, 2018 Report Posted December 26, 2018 myślę że , samopoziomowanie wskazane jeśli są nierówności na polu i rozdzielacz stałociśnieniowy jak wychodzą kliny( mnie by się akurat sprzydał, bo z zamykaniem sekcji i kręceniem zaworem by utrzymać mniej więcej stałe ciśnienie i wydate cieczy jest trochę kłopot , bywa że czasem zastanie środka lub go braknię np na 20mb Quote
Ulven Posted December 30, 2018 Author Report Posted December 30, 2018 Dziękuje za odpowiedzi. Na szczęście nie mam na polach klinów ani nierówności, a jeśli chodzi o link to wystarczy wejść w aukcje użytkownika i aktualna aukcja jest.Pozdrawiam Ulven Quote
Recommended Posts