henryk Posted Saturday at 06:55 AM Posted Saturday at 06:55 AM Cześć, słuchajcie 15 kwietnia zasiałem łubin, jednak wiosna była zimna , łubin przymarzł i teraz mam łubin 15 cm a lebioda 40 cm ,widzę że z tego łubinu nic nie będzie, myślę na to wjechać talerzówką i zasiać rzodkiew oleistą ,czy po tym talerzowaniu i rozsianiu rzodkwi bronować czy nie(rzodkiew lejkiem zasieję),dodam że przy takiej lebiodzie to bronowanie nie będzie za dobrze szło ,co o tym sądzicie.Pozdrawiam Quote
henryk Posted Saturday at 06:56 AM Author Posted Saturday at 06:56 AM Teraz, henryk napisał(a): Cześć, słuchajcie 15 kwietnia zasiałem łubin, jednak wiosna była zimna , łubin przymarzł i teraz mam łubin 15 cm a lebioda 40 cm ,widzę że z tego łubinu nic nie będzie, myślę na to wjechać talerzówką i zasiać rzodkiew oleistą ,czy po tym talerzowaniu i rozsianiu rzodkwi bronować czy nie(rzodkiew lejkiem zasieję),dodam że przy takiej lebiodzie to bronowanie nie będzie za dobrze szło ,co o tym sądzicie.Pozdrawiam ,Jeszcze kiedy tę rzodkiew wysiać ,w czerwcu czy w lipcu? Quote
Recommended Posts